Hava Durumu

Depremde KKTC voleybol takımı kafilesinden 16 kişi hayatını kaybetti

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), Adıyaman’daki otel enkazında Kuzey Kıbrıslı voleybol takımı kafilesinden 16 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2023 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2023 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Depremde KKTC voleybol takımı kafilesinden 16 kişi hayatını kaybetti

Kahramanmaraş Merkezli olan ve Asrın felaketi" olarak nitelenen, Akdeniz, Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerindeki 10 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası büyük yıkımın yaşandığı Adıyaman'dan acı haber geldi. 
Kuzey Kıbrıs Başbakanlığı Adıyaman Atatürk Bulvarı’ndaki İsias otelinin enkazında, toplam 16 kişinin cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı.Gazimağusa Türk Maarif Koleji kız ve erkek voleybol takımlarından oluşan kafilenin kaldığı yedi katlı otel, depremde çöktü.
"MİLLETİMİZE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ"
Federasyondan yapılan açıklamada, "Ülkemizde meydana gelen deprem felaketinde Adıyaman'daki otel enkazında bulunan Kuzey Kıbrıslı voleybol takımı kafilesinden 16 kişinin yaşamını yitirdiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Hayatını kaybeden tüm sporcularımıza ve yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.


KAFİLEDE 35 KİŞİ VARDI
Kentte düzenlenen ortaokullar arası spor müsabakaları için KKTC'den gelen kız ile erkek takımı kafilesinde, 24 sporcu, 5 öğretmen ve 6 veli olmak üzere toplam 35 kişinin yer aldığı duyurulmuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.