Hava Durumu

Deprem şehidinin adı kütüphaneye verildi !.

Hatay'daki depremde hayatını kaybeden Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik Programı öğretim elemanı merhum Öğr. Gör. Ali Ölmez’in adı meslek yüksekokulumuzda yeni faaliyete giren kütüphaneye verildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2023 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2023 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Deprem şehidinin adı kütüphaneye verildi !.

Konuyla ilgili alınan Senato kararında, merhum Öğr. Gör. Ali Ölmez'in Yabancı Diller ve Kültürler Bölüm Başkanı ve öğretim görevlisi olarak görev yaptığı süre içerisinde meslek yüksekokuluna yapmış olduğu katkı ve desteklerinden dolayı Üniversite personeli ve öğrencileri tarafından hatırlanarak isminin yaşatılması amacıyla Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu A Blok’ta yer alan 220 numaralı çalışma odasına adının verilmesine oy birliğiyle karar verildiği belirtildi.

"Öğr. Gör. Ali Ölmez Kütüphanesi" adını alan çalışma odası, Türk Kızılay Niğde Şubesinin desteğiyle kütüphane olarak öğrencilere hizmet verecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, “Ülkemizi sarsan depremlerde birçok vatandaşımızı kaybettik. Bu kayıplarımız arasında akademisyen ve öğrencilerimiz de oldu. Bugün kıymetli bir akademik personelimizin adını yaşatmak için kütüphanemizi Türk Kızılay Niğde Şubesinin desteğiyle faaliyete geçirdik. İlerleyen dönemlerde kaybettiğimiz öğrencilerimizin adını yaşatmak için de başka çalışmalarımız olacak. Tüm milletimizin ve Üniversitemizin tekrardan başı sağ olsun. Allah ülkemize benzer acılar yaşatmasın.” ifadelerini kullandı.

Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.