Hava Durumu

"Daha güzel hizmetlerde buluşacağız"

AK Parti Niğde Merkez İlçe Sosyal Politikalar Birimi, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Şafak Başkanlığında 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Niğde Sağırlar Kültür Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü üyeleri ile buluşarak hasbihal akşamı düzenlendi. 

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2022 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2022 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
"Daha güzel hizmetlerde buluşacağız"

"ENGELLİLERİMİZİ HER ALANDA DESTEKLEDİK" 

Hasbihal programında kulüp üyelerinin öneri ve taleplerini dinleyen Başkan Şafak “2002'de iktidara geldiğimiz günden bu yana AK Parti olarak engellilerimizi her alanda destekledik. Kamu kurumlarında verdiğimiz ayrıcalıklar, sağlık, ulaşım alanında verdiğimiz ayrıcalıklarla sizlerin özel olduğunuzu hissettirmeye çalıştık. İnşallah bundan sonrada, önceki yıllar gibi beraber istişare ederek daha güzel hizmetleri sizlerle buluşturacağız. Sadece belirli günlerde değil her gün sizinle olmak için gayret ediyor, istişarelerinize büyük önem veriyoruz. 

Bu vesile ile 3 Aralık Dünya Engelliler Gününüzü tebrik ediyor, Kulüp Başkanı Yücel Karakuzu, tercümanımız Hatice Yalçıner ve kulüp üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı. 

Şafak'ın konuşmasından sonra sorularına birinci ağızdan cevap arayan üyeler fikir alışverişinde bulunarak ardından ikramlar takdim edildi. 

Kulüp Yöneticileri ve Üyeleri kendilerine zaman ayırıp dertleşen Başkan ŞAFAK ve AK Parti Merkez İlçe Ailesine teşekkür ettiler. Samimi ve sıcak bir ortamda geçen buluşma karşılıklı güzel temenni ve teşekkürlerle sona erdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.