Hava Durumu

Cezaevine gönderildi!

Ge.tiğimiz gün Niğde'de bulunan bir eğlence mekanında çıkan tartışmada Ercan Gündoğdu'yu öldüren U.K., kapalı cezaevine gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2023 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2023 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Cezaevine gönderildi!

Geçtiğimiz gün Niğde'de bulunan bir eğlence mekanında çıkan tartışmada silahıyla Ercan Gündoğdu'yu öldürüp H.D. isim şahsı ağır yaralayarak olay yerinden firar eden U.K. tutuklanarak kapalı cezaevine gönderildi. 2 adet ruhsatsız silahın ele geçirildiği ve olayla ilgisi bulunan 7 şüpheliden 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

NE OLMUŞTU?

Öğrenilen bilgiye göre, cezaevinden izinli çıkan Ercan Gündoğdu ve beraberindeki H.D., Fertek Mahallesinde bulunan bir eğlence mekanına gitti. Gündoğdu ve beraberidenki H.D. eğlence mekanından ayrılmak üzereyken kapıda daha önce aralarında husumet olduğu iddia edilen K.A., Y.S., ve U.K. ile karşılaştı. İki grup arasında başlayan tartışmada U.K. bir anda silahını ateşleyerek Ercan Gündoğdu'yu öldürdü ve H.D.'yi ağır yaraladı. Meydana gelen olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaşanan olayda yaralanan kişiler Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Niğde Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan takip sonucunda K.A. ve Y.S. kısa sürede yakalandı. Olay yerinden firar eden U.K. ise suç aleti ile birlikte saklandığı yerde ekipler tarafından yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri yapılmak üzere adliyeye sevk edildi. 

ERCAN GÜNDOĞDU

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.