Hava Durumu

Çalınan motosikletler sahiplerine teslim edildi !.

Niğde Asayiş Şube ekiplerince yapılan çalışmalarda çok sayıda şüpheli yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2022 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2022 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Çalınan motosikletler sahiplerine teslim edildi !.

Mala karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında Niğde merkezde çeşitli tarihlerde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili İl Emniyet Müdürlüğü  Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan titiz çalışmalarda; Beş ayrı ikametten hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdikleri tespit edilen 6 şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapıldı, bunlardan 5'i çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı ve suça konu malzemeler sahibine teslim edildi.

İki ayrı işyerinden hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdikleri tespit edilen 4 şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapıldı ve suça konu malzemeler sahiplerine teslim edildi.

İki ayrı otodan hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdikleri tespit edilen 4 şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılıp, bunlardan 2'si çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı ve suça konu malzemeler sahiplerine teslim edildi.
Üç ayrı motosiklet hırsızlığı olayı ile ilgili olarak, olayları gerçekleştirdikleri tespit edilen 4 şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılıp ve suça konu motosikletler sahiplerine teslim edildi. 
Dört ayrı açıktan hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdikleri tespit edilen 6 şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılıp, bunlardan 5'i tutuklandı ve suça konu malzemeler sahiplerine teslim edildi.
Oto hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapıldı ve  suça konu malzeme sahibine teslim edildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.