Hava Durumu

Çağlar: Söz veriyorum var gücümüzle çalışacağız

Ak Parti'de adaylık süreci hızlı başladı. Niğdeli yazar, mali müşavir ve siyasetçi Sedat Çağlar da milletvekilliği için aday adaylığını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2023 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2023 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Çağlar: Söz veriyorum var gücümüzle çalışacağız

Kadim Niğde’min güzel insanları;
Memleketimizin dertleri ile dertlenen, rızkını Niğde’den kazanan, Niğde’nin havasını soluyan bir kardeşiniz olarak AK Parti’den Niğde Milletvekili Aday Adayı olduğumu açıklıyorum.
Sizlerde çok yakından biliyorsunuz ki yıllardır siyasetin içinde yoğrulmuş, siyasetin birçok kademesinde görev alarak pişmiş bir kardeşinizim.
Niğde kamuoyu yakından biliyor ki Niğde’nin sorunlarına çözüm önerileri geliştiren, Niğde’nin kalkınması için projeler üreten ve bunu yerel basın ile vatandaşlarımızla paylaşan bir kardeşinizim.
Amacımız; Çiftçiye üretirken omuz vermek, esnafımızın siftahı için alım gücünü arttırmak, işsizlere iş kapsı bulmak ve gençlerimizin yarınlara umutla bakmasını sağlamaktır.
Hülasa Niğde’yi sosyal refahı yüksek, vatandaşlarımızın sağlıktan eğitime bütün ihtiyaçlarını rahatça sağlayabileceği bir il haline getirmektir.
Türkiye Yüzyılında bu kutlu yolda Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bir neferi olarak var gücümüzle çalışacağımıza kamuoyunun önünde söz veriyoruz.  
Hayırlı Olsun.

Sedat ÇAĞLAR
08.03.1982 yılı Niğde’de doğdu. 
Evli, iki Çocuk babasıdır.
Siyasi Hayatı:
2021 Yılında İl Başkan Adayı olarak Cumhurbaşkanımızla görüşen üç adaydan biri oldu.
24 Haziran 2018 seçimlerinde 27. Dönem AK parti Niğde 3. Sıra Milletvekili Adayı oldu.
 2017 yılında AK parti Niğde İl Başkan Adayı oldu. 
 2017 yılında Yerel Yönetimlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı İl Yürütme Kurulu Üyesi oldu.
İl Eğitmenliği görevini yürüttü. 
Cumhurbaşkanlığı Seçimi SKM Başkan Yardımcılığı yaptı.
2016 yılı Yerel Yönetimlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak İl Yürütme Kurulu Üyesi oldu.
7 Haziran ve 30 Kasım 2015 Seçimleri SKM Başkanlığı yaptı.
2015 yılında Teşkilatlardan sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak İl Yürütme Kurulu Üyesi oldu. 
2014 Yerel Seçimlerde SKM Yönetiminde bütçeden sorumlu oldu. 
2014 yılı Mali İşler Başkanı olarak İl Yürütme Kurulu Üyesi oldu. 
Eğitimi: 
2019 yılında Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Sosyal Bilimler Üniversitesi İşletme Ana Bilim Dalı, Muhasebe ve Finansman Bilim Dalında Yüksek Lisansını tamamladı.
İş Hayatı: 
Kendi ofisinde Mali Müşavirlik mesleğini icra etmektedir. Bunun yanı sıra Konkordato Komiserliği, İflas Erteleme Kayyımlığı, Ticaret Mahkemelerde Bilirkişilik faaliyetleri yürütmektedir. Ayrıca 2004 – 2015 yılları arasında Niğde İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinde Sorumlu Müdürlük görevlerinde bulundu.
Üyesi Olduğu STK’lar
Niğde SMMM Odası Haksız Rekabet Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir. İlimi Yayma Cemiyeti Denetim Kurulu Asil Üyeliği görevini icra etmektedir. Ayrıca Niğde Gazeteciler Cemiyeti Üyesi ve Yazarlar ve Sanatçılar Birliği Üyesidir.

Eserleri :
Manifesto, Yürekten Kaleme ve Niğde Deklarasyonu Niğde’nin Kalkınması ve Gelecek Vizyonu isimli yayınlanmış üç adet kitabı bulunmaktadır. Ayrıca Niğde’nin dört yerel gazetesinde 100’ü aşkın köşe yazısı yayınlanmıştır.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.