Hava Durumu

Bozkurt, İYİ Parti'den istifa etti

31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Türkiye genelinde olduğu gibi Niğde’de de istediği başarıyı yakalayamayan İYİ Parti'nin, Niğde Kurumsal Politikalar Başkanı Leyla Bozkurt partisinden istifa ettiği bir mesaj ile duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2024 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2024 17:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Bozkurt, İYİ Parti'den istifa etti

Leyla Bozkurt’un istifa mesajında; ‘’Bu kadar mücadelenin karşılığı bu olmamalı. Emekler hiç oldu, millet kendi ittifakını kendi kurdu. Meral Hanıma gereken cevabı vermiştir” dedi.
Geçtiğimiz yıl Aralık ayında İYİ Parti Niğde İl Yönetiminde yaşanan istifaların ardından yeni kadrolarla seçime giren İYİ Parti, 31 Mart'ta yapılan seçimlerde Niğde'de oyların ,62'sini alarak 4'üncü parti oİdu.  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’de yurt genelindeki durumdan dolayı geçtiğimiz gün Olağanüstü kongre kararı aldığını duyurmuştu. 
LEYLA BOZKURT: YOLA ÇIKTIKLARINI YOLDA BIRAKTILAR
Son olarak Niğde İYİ Parti Kurumsal Politikalar Başkanı Leyla Bozkurt partisinden istifa ettiği bir mesaj ile duyurdu. 
Leyla Bozkurt Mesajında şu sözlere yer verdi; “Bundan tam 8 yıl önce Ülkemizin kötü gidişatının önüne geçmek, gelecek nesillerimizin geleceğini ipotek altına alan tek adam rejimini yıkmak, ATATÜRK düşmanı AKP zihniyetini yok etmek, Atatürk’ü ve Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet var etmek için aktif siyasete başlamam zorunluluğu hasıl oldu. Bunları yapmaya hiçbir siyasi Liderin ve partinin gücünün yetmediği bir ortamda sağcısıyla solcusuyla bir olup İYİ Parti’yi bir alternatif parti olarak kurduk. Ancak yola çıktığı insanları yolda bulduklarına değişen, kuruluş değerlerini kaybeden, tutarsız davranışlar sergileyen, öve öve seçtirdiği büyükşehir belediye başkanlarını 31 Mart Yerel Seçiminde eleştirilerinin odağına koyarak büyük gaflar yapan Genel Başkanımız Meral Akşener sayesinde % 17’leri gören oy oranımız bugün % 3.5’lara düşmüş. 
MİLLET KENDİ İTTİFAKIYLA GEREKEN CEVABI VERDİ
Verdiğimiz insan üstü mücadele hiç olmuştur ama Türk Milleti kendi ittifakını kendisi yapmış Meral hanıma gereken cevabı vermiştir. Türk Milleti için umudun hep var olduğunu göstermiştir. Bugünden sonra aktif siyasi hayatımı sonlandırmakla birlikte AKP’nin bitişi için yapılacak her hamlenin yanında ve destekçisi olacağım. Vatandaşlık görevimi yerine getirip bir oyumla dahi olsa Atatürk'ün izinde, Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığı, Şanlı Türk Bayrağımızın sonsuza kadar dalgalanması için bu rüzgarı destekleyeceğim. 
YOL ARKADAŞLARIM HAKKINI HELAL ETSİN
Bu kutlu davada birlikte yol yürüdüğüm dostlarıma arkadaşlarıma hakkım varsa helal olsun sizlerde bana hakkınızı helal edin.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.