Hava Durumu

Bor yoluna alternatif olacak !..

Niğde Belediyesi Niğde Evleri bölgesinde yapımı devam eden ve önümüzdeki yıllarda şehrin trafik yükün azaltacak olan kavşak ve kaldırım çalışmaları devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2022 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2022 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Bor yoluna alternatif olacak !..

“Yol medeniyettir ve göreve geldiğimizden bugüne kadar yepyeni yollar ve kavşaklarla şehrimizin dört yanını en güzel şekilde imar ediyoruz “diyen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Şehirlerde insanlar gibidir, nasıl ki bir insanın damarı tıkanırsa ve kan dolaşımı bozulursa o insan sağlığını kaybeder, bir şehirde ulaşımda tıkınma yaşarsa kendi içinde ahengini kaybeder, bunun için biz yeni yollar ve kavşaklarla şehrimizin dört yanında ulaşımı rahatlatacak projelerimizi uyguluyoruz" dedi.
"BOR YOLUNA ALTERNATİF YOL"
Bor yoluna alternatif olacak ve hafif raylı sistemin alt yapısını oluşturacak olan 35 metrelik yol çalışmasının devam ettiğini ifade eden Başkan Özdemir; “Hem yeni kavşaklarla hem yeni yollarla hem de üst ve altgeçitlerimizle şehrimizi en güzel şekilde donatmaya devam ediyoruz” dedi. 
"GELECEĞİ DÜŞÜNÜYORUZ"
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Biz bir hizmeti yaparken sadece bugünü düşünmüyoruz, makyaj yapıp geçmiyoruz. Yapmış olduğumuz işin önümüzdeki yıllarda da kullanılabilir olmasına dikkat ediyoruz. Tüm projelerimizde şehrimizin geleceğine yönelik atılımlar yapıyoruz” şeklinde konuştu. 
"HEM ALTYAPI HEM DE ÜSTYAPI BİZDEN SORULUR"
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Arkadaşlarımız çoğu noktada altyapı hizmetlerini uzun yıllar boyunca hizmet verecek şekilde yenilediler ve yenilemeye devam ediyorlar, bu süre zarfında biz bir noktaya girdiğimizde oranın hem altyapısını hem de üstyapısını bir arada yapmaya çalıştık, aynı yerde birkaç işi birden halledip sonra oranın tekrar kazılmasının önüne geçtik, bu durum da hem bütçemizi uygun şekilde kullanırken hem de büyük bir israfın önüne geçtik” dedi. 
"NİĞDE'YE YAKIŞIR"
Niğde’nin ve Niğde insanın her şeyin en güzeline layık olduğunu ifade eden Başkan Özdemir; “Biz de bu şehirde yaşıyoruz ve yaşamaya devam edeceğiz. Yaptığımız işlerde her şeyden önce bu şehrin insanını önceliyoruz, bizce Niğde insanı her şeyin en iyisine ve en güzeline layıktır “ dedi. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.