Hava Durumu

Bor sağlık kampüsü için start verildi !..

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi Yapımı konusunda hangi durumda olduklarını aktararak tüm paydaşlarla birlikte fakültenin inşasını hızlandırmak için çabaladıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2022 21:34
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2022 21:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Bor sağlık kampüsü için start verildi !..

Bor Belediyesi, Bor Ticaret ve Sanayi Odası ve Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi Yapımı Kültür Turizm Derneği tarafından organize edilen istişare toplantısında Niğde Valisi Mustafa Koç, Niğde AK Parti Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran ve protokol üyeleri katılarak görüş alışverişinde bulundular.

Paydaşları bir araya getiren bu toplantıda açıklamalarda bulunan Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi Yapımı konusunda hangi durumda olduklarını aktararak tüm paydaşlarla birlikte fakültenin inşasını hızlandırmak için çabaladıklarını söyledi. Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu gerekli izinlerin alınması durumunda 2023 Ocak ayı içinde fakültenin yapımı için kendilerine tahsis edilen alanda yıkıma başlayacaklarını ve ardındansa hızla fakülte inşasına başlayacaklarını belirtti.

Toplantının oldukça verimli geçtiğini de söyleyen Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu toplantımıza kendilerine desteklerini ifade eden tüm protokol üyelerine teşekkür ederek, Bor ilçesine değer katacak olan Fakülte inşasına en kısa sürede başlamak üzere çalışmalarını hızlandıracaklarını da bir kez daha vurguladı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.