Hava Durumu

Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi protokolü imzalandı !..

Uzun yıllar Bor Devlet Hastanesi olarak kullanılan, yeni hastanenin yapılması ile atıl durumda kalan bina üniversiteye devredilmişti; Metruk binanın hem yıkılması hem de  Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi binasının yapılması için iki protokol imzalandı. 

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2023 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2023 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi protokolü imzalandı !..

Atıl binanın yıkılması ve yeni binanın yapılması için iki protokol imzalandı 

Üniversite Senato Salonu'nda düzenlenen programa Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, AK Parti Niğde milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran ve Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi Yapımına Katkıda Bulunma Derneği Başkanı Fatih Suman ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin'in Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin ilimize hayırlı olmasını temenni ettiler. 
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, eski hastane binasının yıkımı için Bor Belediye Başkanı Serkan Baran ile, yıkımdan sonra da fakülte binasının yapılması için Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi Yapımına Katkıda Bulunma Derneği Başkanı Fatih Suman ile protokol imzaladı. 
Rektör Uslu;  "En kısa sürede de elimizden geleni yaparak Bor Sağlık Bilimleri Fakültesini hayata geçireceğiz, öğrencilerimizin hizmetine sunacağız. Çok mutluyum." dedi. 
Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi Yapımına Katkıda Bulunma Derneği Başkanı Fatih Suman da: Destek olmak isteyen, güzel bir işe vesile olmak isteyen tüm hayırseverleri derneğe davet ediyorum" dedi. 
Yapılan protokollerin ardından davetliler hatıra fotoğrafı çekildi.

Eski Bor Devlet Hastanesi 

Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi planlanan proje 

Haber Murat Karakaya 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.