Hava Durumu

Bor'da dengeler değişiyor! İYİ Parti adayı, MHP lehine adaylıktan çekildi

Niğde'nin Bor ilçesinde İYİ Parti'den Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Palta, seçime sayılı günler kala aldığı kararla, seçimden MHP Bor Belediye Başkan Adayı Sıtkı Erat lehine çekildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2024 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2024 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Bor'da dengeler değişiyor! İYİ Parti adayı, MHP lehine adaylıktan çekildi

31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala geçtiğimiz gece Bor'da sıcak gelişme yaşandı. MHP Bor İlçe Başkanlığında, İYİ Parti Bor Belediye Başkan Adayı Mustafa Palta, açıklama yaptı. Palta; ''31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde adayı olduğum İYİ Parti Belediye Başkanlığı adaylığımdan, Milliyetçi Hareket Partisi Sayın Bor Belediye Başkan Adayı Sıtkı Erat'ı desteklemek amacıyla çekiliyorum. İlçemize hayırlı olsun. Bu memleket hepimizin memleketi, bu memleket sırtındaki kamburdan, yükten kurtulmasının zamanı geldi. Bunu da Sıtkı Başkanımla inşallah başaracağız." dedi. 

MHP Bor İlçe Başkanı Mustafa Tecimer'de yaptığı açıklamada; Mustafa Palta başkanıma ince düşüncesinden dolayı  teşekkür ediyorum. Her zaman bir olalım, diri olalım, birlik olalım. Bugün öyle olduğumuz bir gün. İnşallah sizlerinde desteği ile belediye başkanlığını kazanacağız" dedi. 

MHP Bor Belediye Başkan Adayı Sıtkı Erat ise; Bugün tarihi günlerden birini yaşıyoruz. Gösterilen ilgiye nezakate teşekkür ediyorum. Mustafa Başkanıma teşekkür ediyorum. Biz seçildiğimizde hiç bir zaman parti ayrımı, kişi ayrımı  yapmayacağız. Gurur kibir yapmacağız.  Bendensin, ondansın demeyeceğiz. Oturacağız hizmet edeceğiz.  Bor bir tane, Bor hepimizin hep beraber bu gençlerin geleceği için çalışmak zorundayız. İYİ Parti Bor Belediye Başkan adayı  Mustafa Palta'ya teşekkür ediyorum. Arkadaşları ile birlikte bizi destekleme kararı aldığı için son derece mutluyum. Bun kendimin kazanacağı anlamında değil, demek ki bir şeylere inanıyoruz. Bu memleketin iyiliği için, bu memleketi yapılacak hizmet için hep beraber çalışacağız, çalışmak zorundayız, başka çaremiz yok" şeklinde konuştu. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.