Hava Durumu

Bor Belediyesi konserleri iptal etti

Cumhuriyetin 100. Yıl kutlamaları kapsamında Bor Belediyesi tarafından yapılması planlanan konserler, iptal edildi.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2023 22:25
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2023 22:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Bor Belediyesi konserleri iptal etti

Cumhuriyet'in 100. Yılı kutlamaları çeşitli etkinlikler ve konserler yapmayı planlayan Bor Belediyesi, yaptığı kamuoyu açıklamasıyla konserlerin iptal edildiğini duyurdu. Belediye tarafından yapılan açıklamada: 

7 Ekim tarihinde başlayan Hamas-İsrail gerilimi giderek şiddetlenmiş, İsrail'in sivil; kadın ve çocuk ayırt etmeksizin Gazze'de gerçekleştirdiği saldırılar tüm Müslüman coğrafyasını olduğu gibi Türk Halkını da derinden üzmüştür. Topraklarından edilmeye çalışılan, işgale ve soykırıma uğrayan din kardeşlerimiz, Filistin halkının acıları bu denli taze iken Cumhuriyetimizin 100. Yılına yakışır şekilde plânladığımız ve hazırlıklarını aylar önce tamamladığımız konser etkinliklerinin belediye başkanlığımız tarafından iptal edilmesi uygun görülmüştür. Buna göre: 27, 28 ve 29 Ekimde düzenlenecek konser etkinlikleri iptal edilmiştir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur." ifadelerine yer verildi. 

Geçtiğimiz gün, Yeniden Refah Partisi Niğde İl Başkanı Ali Selman Işık'ta yaptığı açıklama da Bor Belediyesi'nin konserleri iptal etmesi gerektiğini belirtmişti. 
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.