Hava Durumu

Bor 'Ak Dava'sına sahip çıkıyor

29 Nisan’da Bor’da düzenlenen Ak Parti mahalle toplantısı hakkında konuşan Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun; “Kadim bir şehrin kadim bir ilçenin evladı olmanın gururunu bir kez daha yaşadım” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2023 21:01
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2023 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Bor 'Ak Dava'sına sahip çıkıyor

29 Nisan’da gerçekleşen Mahalle toplantısı hakkında değerlendirmelerde bulunan Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun,  “Kadim bir şehrin kadim bir ilçenin evladı olmanın gururunu bir kez daha yaşadım”…

AK Parti sadece siyasi parti değil, aynı zamanda bir dava hareketidir. Bu anlayış ve fikirle AK Parti ülkemizin son iki asırlık siyasi tarihindeki milli değer ve düşünceleri temsil eden ve medeniyetimizin çizgilerini takip eden bir yol izlemiştir. Her zaman, bir siyasi parti kimliğinin çok ötesinde ve derinlerinde bir anlayışa sahip olmuştur. AK Parti sadece 85 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının değil, gönül coğrafyamızda yaşayan ve gözü kulağı Türkiye’den gelecek hayırlı gelişmelerle meşgul olan yüz milyonlarca insanın yakınlık hissettiği siyasi bir harekettir. AK Parti’nin en önemli özelliklerinden biri de dünya mazlumlarının ve Türkiye sevdalıların partisi olmasıdır. 
 

29 Nisan’da Bor Yeni Mahalle Düğün Salonu’nda gerçekleşen Mahalle Toplantısı’nda; Türkiye sevdalılarınınBorlu hemşerilerimin bu davaya, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hem de onun yol arkadaşlarına canı gönülden nasıl sahip çıktıklarını bir kez daha gördük. İlçesinde yaşanan coşkulu toplantının Ak Davamıza sonuna kadar destek olduğunu gösterdi diyen Yavuz Ergun;

Büyük davalar, büyük idealler, yüce gönüllü insanların omuzlarında yükselir. Medeniyetlerin yaşatıldığı şehir ismini alan Niğde’mizin bir evladı olmak, böylesine kadim bir ilçenin sokaklarında büyümek bana hayatım boyunca tükenmez bir itibar kazandırdı. Her yerde, her zaman başım dik alnım ak gezdim. Ben ilçeme hizmet ettim, ilçem beni Meclis’e taşıdı. Şimdi bir kez daha gördük ki Bor kararını vermiş, evladına sahip çıkmıştır. 

Bu vesileyle; bizleri kırmayıp davetimize, ilçemize gelen önceki dönem Hazine ve Maliye Bakanımız Lütfi Elvan'a, yine uzun yıllar birlikte yol yürüdüğümüz 22, 25 ve 26. dönem Milletvekilimiz Erdoğan Özegen'e, Milletvekili adaylarımız Cevahir Uzkurt ve İbrahim Baloğlu'na Niğde’nin Ak teşkilatlarına ve ayrıca kadim şehrin yüce gönüllü insanlarına Borlu hemşehrilerime bir kez daha canı gönülden teşekkür ediyorum.

  

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.