Hava Durumu

Binali Yıldırım Niğde'ye geldi

Ak Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım Niğde’ye geldi. 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimler için destek istedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2023 19:01
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2023 19:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Binali Yıldırım Niğde'ye geldi

Niğde’ye gelen Ak Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, ilk olarak Niğde Valiliğini ziyaret ederek, Vali Mustafa Koç ile görüştü. Ardından Niğde Belediyesi Kültür Merkezi önünde bekleyen kalabalığa seslenen Yıldırım; "Rabbim ülkemize, milletimize karşı planlar yapan FETÖ, PKK, PYD örgütleriyle karanlık planlar kuran iç ve dış mihraklara fırsat vermesin. Ankara'dan Niğde'ye 6 saat olan yolun 2 saate düştü diyen Binali Yıldırım; "Kırıkkale Delice'den önce Kırşehir'e, sonra Aksaray'a, sonra Niğde'ye, sonra Mersin'e sonra Adana'ya ve Gaziantep'e gidiyor. Tamam bütün bunları yapıyoruz ama son söz bize düşüyor, 14 Mayıs'ta terör örgütlerini sandığa gömelim mi? 14 Mayıs'ta Recep Tayyip Erdoğan'a rekor oy ile Niğde'den güçlü bir destek verelim mi?" dedi.

Niğde Belediyesi Kültür Merkezi'ndeki vatandaşlara yaptığı konuşmada kalabalığa seslenen Yıldırım; ''Bu seçim önemli. Niye önemli? Biz 15 tane seçim yaptık bu da 16'ncı ne olur diye  düşünenler olabilir. Biz kendi aramızda tatlı bir rekabetle seçimlerimizi yapıyorduk kazananlar kaybedenler ortaya çıkıyordu. İlk defa 14 Mayıs seçimlerinin bizden çok dünyadaki diğer ülkeler takip ediyor. Ne diyorlar? Türkiye en önemli seçimini yapıyor. Size ne kardeşim? Seçim bizim seçimimiz. Hesap başka Niğdeli! Oyun başka! Onların heveslerinin kursaklarında bırakacak mıyız?  Millet İttifakı 21 aydır aday belirlemeye çalışıyor. 21 ayın sonunda aynı adaya karar verdiler. Bir aday için 21 ay zaman kaybeden bir ittifaktan Niğde'ye hayır gelir mi? Aslında bunlar 6'lı masa ama günün sonunda bir tane sakladıkları ortakları da ortaya çıktı. Tanınmasın diye rengini yeşile boyadılar. HDP tanınıyor. Ne yapalım? Yeşile boyayalım, Yeşil Sol Parti diyelim. 7'nci geldi ama burada bitmiyor, bu 12'ye kadar gidiyor, haberiniz olsun. Niye? Kemal Bey aday olur olmaz Kandil'den PKK, Suriye'den PYD, YPG, SDG açıklamalar yapıyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyin. Çünkü o gelirse İHA'lar gidecek, SİHA'lar gidecek. Mahpushaneler boşalacak. Öcalan serbest kalacak. Okyanus ötesinden Ömer Halisdemir'in katilleri FETÖ'cüler de bağırmaya başladılar. Millet İttifakı'nı destekleyin. Bu ne demek oluyor? Ömer Halisdemir 15 Temmuz'un sembolüdür, kahramanıdır. Sadece Niğde'nin değil bütün dünyanın takdir ettiği kahraman bir şehidimizdir. Gün, Ömer Halisdemir'in, 40 bin şehidimizin sorumlularının heveslerini kursağında bırakma zamanıdır. Onları sevindirmeme zamanıdır" ifadelerinde bulundu.

14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için Niğdeli vatandaşlardan destek isteyen Ak Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım; ‘’14 Mayıs’ta iki sandık var. Çünkü bize güçlü hükümet lazım. Yani güçlü Cumhurbaşkanı lazım. Recep Tayyip Erdoğan lazım. Bir sandığı Recep Tayyip Erdoğan ile dolduruyoruz. İkinci sandığa da birbirinden kıymetli milletvekili adaylarımızla dolduruyoruz. Niğde’nin 3 milletvekili adayını Ankara’ya göndermek için özellikle gençlerden söz istiyorum, bu yüzden çok çalışacağız. Sizlerden sandıkta destek istiyorum.’’ Dedi.

Programın ardından hatıra fotoğrafı çekildikten sonra Binali Yıldırım Niğde’den ayrıldı.

,

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.