Hava Durumu

BBP adayları Ankara'da tanıtıldı !.

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri'ne Cumhur İttifakı çatısı altında, kendi logo ve amblemiyle katılan Büyük Birlik Partisi  adayları Ankara'da tanıtıldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2023 09:28
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2023 10:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
BBP adayları Ankara'da tanıtıldı !.

Toplantıda Niğde adayları da yer aldı 

BBP'nin kuruluşunun 30'ncu yılında yapılan aday tanıtım toplantısında Niğde BBP milletvekili adayları ve il başkanı da yer aldı. 

Büyük Birlik Partisi Niğde İl Başkanı Bünyamin Karataş, BBP Niğde Milletvekili adayları Hulusi Kiper, Serdal Kalemiş ve Hüseyin Babaoğlu "BBP Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısı"na katıldılar. 

Büyük Birlik Partisi Niğde İl Başkanı Bünyamin Karataş tanıtım toplantısını sosyal medya hesabından böyle duyurdu. 

"İlk kez barajsız seçime giriyoruz" 

2023 yılı ile birlikte BBP'nin kuruluşunun 30. yılını kutladıklarına değinen Genel Başkan Destici, şöyle konuştu; 

"30 yıllık tarihimizde ilk kez barajsız bir seçime giriyoruz. Büyük Birlik Partisine oy vermek isteyenler, artık oylarının boşa gideceğini düşünmeyecekler. Bunu iyi anlatmamız lazım. Kendi adımızla, kendi amblemimizle, davamızı, inançlarımızı, ideallerimizi Türkiye Büyük Millet Meclisine taşımak için önümüzde hiçbir engel yok."

Bir 2 kişi, kalabalık ve şunu diyen bir yazı 'BIZ VARIZI IZ VARIZI MNN BIZ VARIZI BIZ 5' görseli olabilir

Genel Başkan Mustafa Destici'nin konuşmasının ardından, BBP'nin 81 ildeki milletvekili adaylarının tanıtımı gerçekleştirildi.

Büyük Birlik Partisi Niğde İl Başkanı Bünyamin Karataş, BBP Niğde Milletvekili adayları Hulusi Kiper, Serdal Kalemiş ve Hüseyin Babaoğlu

Büyük Birlik Partisi Niğde Milletvekili adayları kısa özgeçmişleri 

Büyük Birlik Partisi 

Büyük Birlik Partisi, 29 Ocak 1993 tarihinde merhum Muhsin Yazıcıoğlu liderliğinde kurulan ve Türkiye'de faaliyet gösteren siyasi partidir. Parti tüzüğüne göre resmî kısaltması "Büyük Birlik" şeklindedir. Simgesi hilal içerisinde güldür. Genel başkanı Mustafa Destici'dir.

Haber Murat Karakaya 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.