Hava Durumu

Başkan Özdemir: "Niğdelilerin birlikteliği çok önemli"

Niğde Belediye başkanı Emrah Özdemir Niğde Dernekler Federasyonunun İstanbul Bayrampaşa’da düzenlediği geleneksel büyük İstanbul iftarına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2022 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2022 16:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Başkan Özdemir: "Niğdelilerin birlikteliği çok önemli"

Başkan Özdemir İstanbul’da Niğde Dernekler Federasyonu’nun İftarına Katıldı 


İstanbul temasları kapsamında Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in misafiri oldu. Üsküdar Belediyesi’nin hayata geçirdiği projeleri yerinde ziyaret eden ve burada incelemelerde bulunan Başkan Özdemir, şehrimiz ile ilgili yeni projelerin müjdesini verdi. 


Niğde Dernekler Federasyonunun düzenlediği iftara her kesimden yoğun bir katılım olurken burada bir konuşma yapan Başkan Özdemir; 


“Siz kıymetli hemşerilerimle birlikte olmaktan çok mutluyum. Bu organizasyonu düzenleyen herkese şehrimiz adına teşekkür ediyorum. Bu birliktelik kolay sağlanmadı, Niğdelilerin her alandaki birlikteliği gerçekten çok önemli bizim için. İl dışında ki hemşerilerimizin birlikteliği şehrimiz adına çok büyük bir güç oldu ve bunun pozitif yansımalarını görüyoruz. Federasyon Başkanımız Av. Tuğrul Urhan’a, gurbette ki tüm hemşerilerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" İfadelerini kullandı. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.