Hava Durumu

Başkan Özdemir'den Kızılay çağrısı !..

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Kızılay Haftası dolayasıyla yaptığı açıklamada, Türk Kızılayı’nın, milletimizin yardımseverlik ruhunun bir yansıması olarak, 1 buçuk asırdan fazla bir zamandır, Türkiye’de ve dünyanın her yerinde ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzattığını belirtti. 

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2022 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2022 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Başkan Özdemir'den Kızılay çağrısı !..

“Türk Kızılay, dünyanın önde gelen iyilik hareketlerinden biridir”

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 29 Ekim- 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası dolayasıyla bir mesaj yayımladı. 
Belediye Başkanı Özdemir, mesajında, Türk Kızılay’ın kurulduğu 1868 yılından bu yana başta sosyal hizmetler ve kan bağışları olmak üzere, uluslararası yardım hizmetlerde de gönüllülük esasına dayanan faaliyetleriyle Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen iyilik hareketlerinden biri olduğuna işaret etti. 
Türk Kızılay’ın, onbinlerce gönüllüsü ile ülkemizde ve dünyanın her yerinde milyonlarca ihtiyaç sahibine yardım elini uzattığını ifade eden Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “154 yıl önce kurulan ve her yıl iyilik hareket alanını biraz daha geliştiren Türk Kızılay, aslında milletimizin iyilik ve yardımseverlik ruhunun bir yansımasıdır. Ülkemizde ve dünyanın her yerinde başta doğal afetler olmak üzere insanlığın yardıma ihtiyaç duyduğu her alanda, Türk Kızılay orada olmanın, yardım yapabilmenin gayreti içinde olmuş ve bu konuda da dünya genelinde hatırı sayılır bir başarı elde etmiştir” dedi. 
Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Türk Kızılay’ın dayanışma, gönüllülük ve sosyal sorumluluk gibi alanlarda edindiği 1 buçuk asırlık tecrübeyi, okullarda çocuklarımıza ve gençlerimize, çeşitli etkinliklerle aktarma çabasının da takdire şayan olduğunu ifade etti. 
Türk Kızılay Niğde Şubesi’nin de uzun yıllardır önemli faaliyetlerde bulunduğunu ve hayata geçirdiği uygulamalarla, ülke genelinde parmakla gösterilen bir şube haline geldiğini vurgulayan Başkan Özdemir, “Niğde Belediyesi olarak Türk Kızılay Niğde Şubesinin faaliyetlerine azami ölçüde destek vermeye gayret gösteriyoruz. Bu vesileyle, vatandaşlarımızı Kızılay gönüllüsü olmaya davet ediyorum. Türk Kızılay’ın tüm yönetici ve gönüllüleri ile hayırseverlerimizin Kızılay Haftasını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.