Hava Durumu

Bakan Yardımcısı Gürcan, iş insanları ile buluştu !..

Niğde programı kapsamında ilk olarak Niğde Valiliğini ziyaret eden Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Niğdeli iş insanları ile de buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2022 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2022 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Bakan Yardımcısı Gürcan, iş insanları ile buluştu !..

ÖNCE VALİLİĞİ ZİYARET ETTİ 

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan'ı Niğde Valiliğinde; Niğde Valisi Mustafa Koç, Ak Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Ak Parti Niğde İl Başkanı Ömer Kılıç, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, Ak Partili İlçe Belediye Başkanları ve çeşitli kurum müdürleri karşıladı. 

"NİĞDE İŞ DÜNYASI BULUŞMASI"

Öğle saatleri itiraberiyle ilimizi ziyaret eden Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, “Niğde İş Dünyası Buluşması” programında Niğdeli iş insanlarıyla bir araya geldi.

Niğde Valiliğinde yapılan ziyaretin ardından Grand Otelde düzenlenen "Niğde İş Dünyası Buluşması" programı düzenlendi. Bakan yardımcısı Mahmut Gürcan, iş insanlarına yönelik ekonomik sunum yaptı. İllerde yapılan programlarda ülkenin ve dünyanın küresel gelişimini anlattıklarını belirten Gürcan şunları söyledi; 

"Pandemi sürecinde ülkemizde bundan şiddetli şekilde etkilendi. 2 yıl etkinlik bile yapılamadı. Sanayinin pandemiden etkilenmemesi için çok ciddi önlemler alındı. Küresel ticarette aksaklıklar oldu. Bu süreçte baktığımda ülke olarak etkilensek de ciddi önlemler de aldık. Bugün de vatandaşlarımızı iş dünyasından insanlarımızı dinliyoruz" 

Programda Niğde Valisi Mustafa Koç'un yanısıra; Ak Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin ile Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir de söz aldı. 

Toplantıya Niğde'de faaliyet gösteren çok sayıda iş insanı katıldı. 

Haber Murat Karakaya 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.