Hava Durumu

Bakan Koca hastaneyi ziyaret etti !..

Çeşitli ziyaret ve programlara katılmak üzere ilimizi ziyaret eden Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ederek sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2022 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2022 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Bakan Koca hastaneyi ziyaret etti !..

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA NÖHÜ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE 

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'yı hastane ziyaretinde; Hastane Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Yakup Çetinkaya ve hastane yönetimi karşıladı. Hastane ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Koca, burada tedavi gören hastaları da ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Dâhiliye servisindeki hastalarla yakından ilgilenen Bakan Koca, tedavi süreçleriyle ilgili Başhekim Yardımcısı Dâhiliye Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Kader Zeybek Aydoğan’dan bilgi alarak ardından sağlık çalışanları ile bir araya gelerek hasbihal etti. 

Ziyarete Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Sabahattin AYDIN ve Halil ELDEMİR, Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Doç. Dr. A. Zülfikar AKELMA, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Mehmet KOCA, Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Hüseyin İNCEÖZ, Niğde Valisi Mustafa Koç, Niğde Milletvekili Selim Gültekin ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir eşlik etti. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.