Hava Durumu

ATAUZDER Başkanı Gündeşli, TEMUD Başkanlığına aday oldu

Eski uzman çavuşlar tarafından kurulan Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı (ATAUZDER) Mustafa Gündeşli, Türkiye Emekli Uzmanlar Derneği Başkanlığına aday olduğunu duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2024 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2024 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
ATAUZDER Başkanı Gündeşli, TEMUD Başkanlığına aday oldu

Siyasi partiler ve STK'larla görüşmelerine hız kesmeden devam ATAUZDER'in hak arayışı devam ediyor. Derneğin Genel Başkanı Mustafa Gündeşli yaptığı açıklamada Türkiye Emekli Uzmanlar Derneği Başkanlığına aday olduğunu duyurarak şu ifadelere yer verdi: ''Birçok siyasi kişilerle başarılı görüşmeler gerçekleştirdik.Sesimizi duyurmadığımız hiçbir kurum ve kuruluş, Siyasi parti ve liderleri kalmadı. Bizlere zaman ayırıp sesimizi duyan ve her türlü desteği vereceğini belirten devletimiz ve devlet büyüklerimize desteklerinden dolayı ATAUZDER ve ailesi adına binlerce kez teşekkür ederiz.  Bütün Uzman Çavuş arkadaşların özlük hakları, memuriyet hakları konusunda gerekli çalışmaları gerçekleştirmek adına tek çatı altında kaldığımız yerden faaliyetlerimize devam edeceğiz. 

Bütün Uzman Çavuşların layık olduğu değeri görmeleri, Haklarının iyileştirilmesi, özlük haklarının alınması, mağduriyetlerin giderilmesi adına bu göreve talibim'' dedi. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.