Hava Durumu

Atatürk, milletimizin gönlünde taht kurmuştur

Niğde Valisi Mustafa Koç, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2022 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2022 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Atatürk, milletimizin gönlünde taht kurmuştur

Niğde Valisi Mustafa Koç’un 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

Cumhuriyetimizin Kurucusu, Büyük Komutan, Eşsiz Devlet Adamı ve Millî Mücadelemizin Önderi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 84. yılında milletçe saygı ve şükranla bir kez daha yâd ediyoruz. 
İstiklal mücadelemize önderlik ederek askeri dehası ve büyük Devlet adamlığı ile çağın eşsiz liderlerinden olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ülkemizin içinde bulunduğu tüm imkânsızlıklara rağmen başlattığı milli mücadele ile Kurtuluş Savaşına başkomutanlık ederek Türk Milletinin içinde bulunduğu buhrandan kurtulmasına önderlik ederek, büyük zaferleri kazanmış ve böylece milletimizin gönlünde ebediyen taht kurmuştur.
Bağımsızlık mücadelemizin lideri ve baş komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, dün olduğu gibi bugünde milletimizin gönlünde hiç eksilmeden yaşamaya devam edecek ve silah arkadaşlarıyla verdiği bağımsızlık mücadelesi hiçbir zaman unutulmayacaktır.
Türk milletinin kurtarıcısı, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Atatürk, askeri dehasıyla, başarılarıyla, konuşmalarıyla, davranışlarıyla sadece Türk milletine değil, tüm dünya milletlerine örnek olmuş bir liderdir.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyetimizin sonsuza kadar yaşaması için birçok yeniliğe imza atarak milletimizin çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmasını sağlamış, genç nesillere armağan ettiği Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza dek yaşayacağı inancını ‘Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.’ sözleriyle bir kez daha ifade etmiştir.
Ne mutlu ki bugün O'nun fikir, öngörü ve eserlerinden aldığımız ilham ile Türkiye'mizi dünya durdukça barış, huzur ve refah içerisinde yaşatmak ve yüceltmek için engel tanımaksızın yolumuza devam etmekteyiz. Yakın zaman içerisinde ülkemizin hemen her alanda büyük gelişimler ve dönüşümler yaşamakta olması, bölgemizde ve dünyada her geçen gün artan saygınlığımız, muasır medeniyet istikametinde milletçe attığımız dev adımlar bunun bariz göstergeleridir.
 İnanıyorum ki Cumhuriyetimizin 100. yaş gününü kutlayacağımız 2023 yılına kadar adımlarımız daha da hızlanacak, ülkemiz daha da büyüyecek ve geleceğin ‘Güçlü Türkiye'si mazlum milletlere umut, akan kan ve gözyaşlarını dindiren bir şefkat eli olacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle; tüm insanlığa ve mazlum milletlere örnek olmuş Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.