Hava Durumu

Asayiş Şube, 7 ayrı hırsızlık olayını aydınlattı

Niğde Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen titiz çalışmalar sonucu ilimiz merkezinde gerçekleşen 7 ayrı hırsızlık olayı aydınlatıldı. 

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2022 18:11
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2022 18:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Asayiş Şube, 7 ayrı hırsızlık olayını aydınlattı

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar neticesinde; Niğde İl Merkezinde farklı tarihlerde meydana gelen 7 ayrı hırsızlık olayı aydınlatıldı. 5 farklı işyerinden hırsızlık yaptığı belirlenen E.D. isimli şüpheli tutuklanırken, çaldığı 3.5 ton demiri hurdacıya satan şüpheli M.Ş. ve hurdacı hakkında da gerekli işlemler yapıldı. 


Öte yandan B.T., B.D., T.Y. ve A.T. isimli şahıslar çaldıkları motosiklet ile birlikte yakalandı.


Edinilen bilgiye göre,  farklı işyerlerinden, farklı tarihlerde  kol saati, el çantası,  cep telefonu, motosiklet , dizüstü bilgisayar hırsızlığı olayı ile ilgili yapılan araştırmalar sonucu olayları gerçekleştirdiği tespit edilen E.D. isimli şüpheli şahıs yakalanarak, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 


Bir işyerinden 3.5 ton demir çalınması olayı ile ilgili yapılan çalışmalarda ise olayla ilgisi  tespit edilen M.Ş. isimli şüpheli, yakalanarak gözaltına alındı. M.Ş. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, çalıntı malzemeleri satın aldığı belirlenen hurdacıya da  “Hırsızlık Malı Satın Almak” suçundan gerekli işlemler yapıldı. 


Ayrıca, çaldıkları motosiklet ile birlikte yakalanan B.T., B.D. ,T.Y. ve A.T. isimli şüpheli şahıslar hakkında gerekli işlemler yapılırken, motosiklet sahibine teslim edildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.