Hava Durumu

Asayiş hırsızlara aman vermiyor!..

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce yürütülen çalışmalarda hırsızlığa geçit verilmiyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2023 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2023 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Asayiş hırsızlara aman vermiyor!..

Niğde’de çeşitli tarihlerde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili Niğde Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri hırsızlara aman vermiyor. Mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele çerçevesinde ekipler tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda:

4 ayrı ‘Oto Hırsızlığı’ olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 4 şüpheli şahıstan 3’ü çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmış, diğer şahıs hakkında ise gerekli işlemler yapılarak suça konu otomobil sahibine teslim edildi.

3 ayrı ‘Evden Hırsızlık’ olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 6 şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapılmıştır. Suça konu eşyalar sahiplerine teslim edildi.

3 ayrı ‘Açıktan Hırsızlık2 olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 4 şüpheli şahıstan 2 şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmış, diğer 2 şahıs hakkında ise gerekli işlemler yapılarak suça konu eşyalar sahiplerine teslim edildi.

2 ayrı ‘Bisiklet ve Elektrikli Bisiklet Hırsızlığı’ olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 şüpheli şahıs yakalanarak çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı. Suça konu elektrikli bisiklet ise sahibine teslim edildi.

2 ayrı ‘İşyerinden Hırsızlık’ olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılarak suça konu eşya sahibine teslim edildi.

1 adet motosiklet ise ekipler tarafından bulunarak yedi emin oto parkına çektirildi.

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada: ‘‘İlimiz genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız hassasiyetle sürdürülmektedir.’’ ifadelerine yer verildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.