Hava Durumu

Asayiş ekiplerinden geçit yok !.

Niğde Asayiş Şube Müdürlüğünce çok sayıdaki yasa dışı faaliyetlere yönelik çalışma yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2023 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2023 11:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Asayiş ekiplerinden geçit yok !.

Mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında ilimiz merkezinde çeşitli tarihlerde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda;
•    6 (Altı ) ayrı Motosiklet Hırsızlığı olayı ile ilgili olarak, olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 11 (On bir ) şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılarak suça konu 6(altı) motosiklet sahiplerine teslim edilmiştir.
•    3 (Üç ) ayrı Açıktan Hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 3 (Üç) şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılarak suça konu hayvan ve motosiklet sahiplerine teslim edilmiştir.
•    2 (İki) ayrı İşyerinden Hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 2 (İki) şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapılmış, suça konu 179 adet kitap ve ilgili malzemeler sahiplerine teslim edilmiştir.
•    2 (iki) ayrı Oto Hırsızlığı olayı ile ilgili olarak, olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 2 (iki) şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılmıştır.
•    2 (İki) ayrı Bisiklet Hırsızlığı olayı ile ilgili olarak, olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 2(iki) şüpheli şahıstan biri çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmış, diğer şahıs hakkında gerekli işlemler yapılarak suça konu bisiklet sahibine teslim edilmiştir.
•    Otodan Hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 (Bir) şüpheli şahıs yakalanarak çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır.
•    Suç Eşyasının Satın Alınması olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 (Bir) şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılarak, suça konu bisiklet sahibine teslim edilmiştir.
•    Kaybolmuş veya Hata Sonucu Ele Geçmiş Eşya Hakkında Tasarruf olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 (Bir) şüpheli şahıs yakalanarak ilgili birime teslim edilmiştir. 
•    Evden Hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 2 (İki) şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılmıştır.
•    Çalıntı kaydı girilen Motosiklet üzerindeki iki şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılarak söz konusu motosiklet sahibine teslim edilmiştir.

Niğde Valiliği tarafından paylaşılan basın metninde; "İlimiz genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız hassasiyetle sürdürülmektedir." ifadeleri kullanıldı. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.