Hava Durumu

Arazi kavgasında hayatını kaybeden anne ve kız toprağa verildi

Niğde Merkez’e bağlı Yıldıztepe beldesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle dün yaşanan silahlı kavgada hayatını kaybeden anne Semiha Türk, kızı Gizem Nazife Türk olayın ardından intihar eden amca Nevzat Türk, belde mezarlığında toprağa verildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2024 20:07
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2024 20:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Arazi kavgasında hayatını kaybeden anne ve kız toprağa verildi

Niğde Merkez'e bağlı Yıldıztepe beldesinde amca ve yeğen arasında dün yaşanan arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüşmüş, Nevzat Türk (60) yanında taşıdığı silahla yeğeni Gökhan Türk (36) ile eşi Semiha Türk (36) ve çocukları Gizem Nazife Türk (17), Berat Türk (13) ve Nurgül Türk’e (18) ateş ederek yaralamış, olayın ardından aynı tabanca ile intihar etmişti.

Silahla adeta ölüm yağdıran Nevzat Türk olay yerinde intihar ederek hayatını kaybederken yaraladığı Semiha Türk ile kızı Gizem Nazife Türk hastanede yaşamını yitirmişti.

Hayatını kaybeden Nevzat Türk, Semiha Türk ve Gizem Nazife Türk’ün cenazeleri, jandarmanın yoğun güvenlik önlemleriyle beraber Yıldıztepe’ye getirildi.

Yıldıztepe Merkez Camisi’nde Semiha Türk, Gizem Nazife Türk ile Nevzat Türk kılınan cenaze namazının ardından belde mezarlığına defnedildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.