Hava Durumu

AK Parti Teşkilatları Bor’da Güven Tazeledi!..

Bor, AK Parti Milletvekili Adayı Yavuz ERGUN’a sahip çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2023 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2023 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
AK Parti Teşkilatları Bor’da Güven Tazeledi!..

AK  Parti Milletvekili Adayı Yavuz Ergun konuşmasına,

Yer ile gök arasında yaratılmış milletimize hizmet, bizim asli gayemizdir. Türkiye’mizin en büyük, dünyanın ise sayılı büyüklükteki sivil toplum örgütlerinden birisi olan AK Parti, fikrini ve gücünü milletinden yani gerçek kişilerden ve onların gerçek sorunlarından, taleplerinden, geleceğe dair umutlarından almaktadır diyerek başladı.

Siyasi partilerin en büyük sorumluluklarından biri de geçmiş ile gelecek arasında irtibat kurmak ve nereden geldiğini ve nereye varacağını unutmamaktır. Bu sebeple biz, AK Parti’nin temsil ettiği siyasi çizginin ülkemizin ve milletimizin geleceği adına neler ifade ettiğini, hangi istikamette yürüdüğümüzü, bu bilinç ve çabaların Türkiye’nin geçmişi ve milletimizin geleceği açısından önemini her zaman dikkatle takip etmekteyiz. Özellikle, Türkiye gibi çok büyük bir kültür ve medeniyet mirasına sahip, büyük iddia ve potansiyelleri olan bir ülkede siyasetin en büyük çıkmazı, nereden gelindiğinin ve varılacak hedeflerin unutulmasıdır. Zira geçmiş birikimleri göz ardı eden siyaset, geleceğe yön veremez.

Her zaman dediğim bir şey var, ben Niğde gibi Kadim bir şehrin en güzel ilçelerinden olan Bor’un öz evladıyım. Bu gururu her zaman şerefle ve vakarla üzerimde taşıdım. Bor’un çukur mahallesinden Camcı Hacı Mavuşzade’nin oğluyum. Bunu hiç unutmadan, siyasetin içerisinde Aziz Milletimizin vekâletini taşıyorum. Niğde’nin bütün ilçe ve köylerine hizmet götürmek, Milletimizin problemlerine çözüm bulmak için gece gündüz demeden elimden geleni yaptım yapıyorum.

14 Mayıs Seçimlerine iki gün kala Bor İlçemizde Ak Partimizin düzenlediği Mahalle Buluşmasına büyük bir coşkuyla katılıp bizi yalnız bırakmayan ilçemin yüce gönüllü insanlarına, sonsuz teşekkürler ediyorum. Güvenlerini ve teveccühlerini her zaman yanımda hissettirdikleri için her birine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.

Allah’ın izni, Aziz Milletimizin teveccühüyle; Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 14 Mayıs seçimlerinden sonra Niğde için, Türkiye için yeni bir dönem başlayacaktır. Yaptığımız seçim çalışmalarında bir kez daha gördüm ki, Bu Necip Millet teröristlere ve terör sevicilerine gereken cevabı sandıklarda vererek onları tarihin tozlu arşivlerine gönderecektir. Biz AK Parti Milletvekili Adayları olarak kendimizi, bağrından çıktığımız bu Asil Milletimizin gönlüne ve kalbine bırakıyoruz. Seçim sonuçlarının ilçemize, ilimize ve ülkemize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum, diyerek sözlerini tamamladı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.