Hava Durumu

AK Parti, Niğde’de yoğun bir haftayı geride bıraktı !..

AK Parti Niğde İl Başkanı Ömer Kılıç, “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” Programı kapsamında, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdikleri toplantı ve ziyaretlerden olumlu sonuçlar aldıklarını söyledi. 

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2022 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2022 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
AK Parti, Niğde’de yoğun bir haftayı geride bıraktı !..

Genel Başkan Yardımcısı, MKYK üyeleri ve farklı illerin milletvekillerinin katılımı ile Niğde merkez ve 5 ilçede ayrı ayrı toplantılar düzenlediklerini belirten İl Başkanı Kılıç, “il merkezimizde ve tüm ilçelerimizde, vatandaşlarımızın partimize gösterdiği ilgi ve alakaya layık olmak için daha çok çalışacağız” dedi. 
--
AK Parti Genel Merkezi tarafından tüm illerde farklı zamanlarda düzenlenen “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” programı kapsamında, Niğde merkez ve ilçelerinde sivil toplum kuruluşları ve esnaf temsilcilerinin katılımıyla toplantılar düzenlendi.
Niğde Merkez’de, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın katılımıyla düzenlenen toplantıyla startı verilen “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları- Niğde” toplantısı, farklı illerin milletvekilleri ve Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleriyle birlikte hafta boyunca 5 ilçede devam etti.
Altunhisar, Bor, Çamardı, Çiftlik ve Ulukışla ilçelerinde de düzenlenen toplantılara MKYK üyeleri Emre Çalışkan, Halise Çiftçi, Nazan Aytop, Arzu Silin Günaydın, Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğan, Ankara Milletvekili  Nevzat Ceylan, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Adana Milletvekili Abdullah Doğru AK Parti Niğde Koordinatörü Davut Coşkun Şiviloğlu’nun yanı sıra, AK Parti Niğde İl ve ilçe yöneticileri, milletvekilleri, belediye başkanları, kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, belde başkanları da katıldı.
İlçelerde ayrıca ilçe başkanlıkları, gençlik kolları başkanlıkları ve kadın kolları başkanlıklarının katılımıyla 3 kademe toplantılarının da gerçekleştirildi.  
Niğde merkez ve 5 ilçede düzenledikleri toplantı ve gerçekleştirdikleri ziyaretlerde ilgili değerlendirme yapan AK Parti Niğde İl Başkanı Ömer Kılıç, yoğun bir haftayı geride bıraktıklarını belirterek, “il merkezimizde ve ilçelerimizde düzenlediğimiz toplantılar ve gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde,  genel merkezimiz tarafından görevlendirilen MKYK üyelerimize, milletvekillerimize Niğdeli hemşehrilerimizin göstermiş olduğu ilgi ve alaka bizleri ziyadesiyle mutlu etti, daha çok çalışmamız için bizi motive etti” dedi.
Konuk milletvekilleri ve MKYK üyeleriyle Niğde’yi adeta adım adım gezdiklerini söyleyen Kılıç, “Toplantılarımızda ve ziyaretlerimizde sivil toplum kuruluşlarımızın, esnaf ve sanatkarımızı, çiftçimizin, vatandaşımızın görüş, öneri ve taleplerini dinledik. Vatandaşlarımızın talepleri ve görüşleri bir rapor halinde gelen merkezimize sunulacak ve en kısa süre içinde değerlendirilecek” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.