Hava Durumu

Ak Parti Mutfak Seti Kampanyası başlattı

AK Parti Niğde Kadın Kolları Başkanlığı mutfak seti kampanyası başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2023 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2023 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Ak Parti Mutfak Seti Kampanyası başlattı

“Depremin yaralarını sarmak, depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanında olmak için çalışmaya devam ediyoruz.” diyen AK Parti Niğde Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Temur kampanyaya ilişkin açıklamasında şunları kaydetti:


“Depremden etkilenen ailelerin çadır ve konteyner kentlerin öncelikli ihtiyaçlarından biri olan mutfak gereçlerini karşılamak için kampanya başlatıyoruz. Kadın Kolları Teşkilatı olarak “Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun” diye mutfak setleri hazırlıyoruz.


Asrın felaketinin yaşandığı ilk andan itibaren sahada olan kadın kolları teşkilatlarımız, özellikle kadın ve çocukların ihtiyaçlarını tespit ve temin için seferber oldu. Çadır kentlerin kurulması ve kısa zamanda konteyner kentlere geçilecek olması, ihtiyaçları farklı bir noktaya taşıdı. Saha çalışmalarımızda diğer ihtiyaçlarla birlikte mutfak malzemesi ihtiyacı olduğunu da tespit ettik. Bu kapsamda Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımız koordinesi ile Türkiye genelinde il ve ilçe teşkilatlarımızı kapsayan “Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti Kampanyası” adı altında yeni bir kampanya başlatıyoruz;


"Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun" Mutfak Seti Kampanyası kapsamında, hazırlanan mutfak setleri, çadır/konteyner kentlerde yaşayan vatandaşlarımıza teslim edilecek. Kampanyaya, teşkilat mensuplarımızın en az bir set ile katılması planlanmaktadır. Ayrıca bu kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlarımız İl Başkanlığımıza müracaat edebilirler. Mutfak seti içinde bulunacak malzemeler:


Tencere-tava, Çaydanlık, Tabak-kase (En az 6 adet), Bardak (Su, Çay, 6'şar adet), Çatal-kaşık (En az 6 adet), Saklama kabı ve Sofra bezi.
Başkan Temur, Kadın Kolları olarak, zaman içinde oluşacak ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalarını çeşitlendirmeye devam edeceklerini belirterek depremin yaralarını birlikte saracaklarını, tüm Türkiye'de il ve ilçe teşkilatları olarak sürekli sahada olup depremden etkilenen vatandaşlarımızı yalnız bırakmayacaklarını belirtti.
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.