Hava Durumu

AK Parti’de ‘Tecrübe Paylaşımına’ yoğun ilgi !..

AK Parti Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenen “Teşkilat Akademisi Türkiye Yüzyılı” Niğde Eğitim Programı, yoğun bir katılımla Kültür Merkezi Salonunda gerçekleştirildi. 

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2022 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2022 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
AK Parti’de ‘Tecrübe Paylaşımına’ yoğun ilgi !..

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Faruk Çelik, Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Gazeteci Ersin Çelik ve Prof. Dr. Mehmet Şahin’in, tecrübelerini paylaştığı programda, AK Parti öncesi ve sonrasında ülkemizde yapılan yatırımların kıyaslaması yapıldı.
YOĞUN KATILIM
Eğitim Programına AK Parti İl Başkanı Ömer Kılıç, AK Parti Milletvekili Selim Gültekin, Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Şafak, Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Temur, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Baloğlu, ilçe belediye başkanları ilçe başkanları ve partililer katıldı. 
TÜRKİYE YÜZYILI 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, “Türkiye Yüzyılı” başlığıyla yaptığı tecrübe paylaşımında, Türkiye’nin AK Parti iktidarı öncesi ve sonrasındaki yatırım ve hizmetlerinin kıyaslamasını yaptı. Ekonomide, sağlıkta, sosyal güvenlikte, iç ve dış politikada Türkiye’nin adeta uçurumun kenarında olduğu bir dönemin sonunda AK Parti’nin iktidara geldiğini ifade eden Ömer İleri, 20 yıl içinde ülkeye kazandırılan devasa yatırım ve hizmetlerin saymakla bitmeyeceğini söyledi. 
SEÇİM 2023 
“Seçin 2023” konulu bir değerlendirme yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Faruk Çelik ise, son 20 yılda olduğu gibi 2023 yılı seçimlerinde de AK Parti’nin yine vatandaşların oylarının büyük çoğunluğunu alacağını belirtti. AK Parti hükümetlerinden önceki dönemlerdeki mantığın “Şehirlerde temeli at, sonra yat” mantığı olduğunu söyleyen Çelik, “Biz bu mantığı yıktık, biz hem temeli atıyoruz, sonucunu görüyoruz, hem de açılışını yapıyoruz” dedi. 
Gazetece Ersin Çelik ise “Siyasal İletişim ve Yeni Medya” konusunda değerlendirmelerde bulundu. AK Parti iktidarı aleyhine yapılan yalan haberlerin aslında vatandaş üzerinde bir algı yaratmak olduğuna değinen Ersin Çelik, verdiği örneklerle bu haberlerle ortaya atılan iddiaları çürüttü.
MUHALEFET YATIRIMLARI ÇARPITIYOR
Türkiye Gazetesi Yazarı Prof. Dr. Mehmet Şahin ise muhalefet partilerini eleştirerek, “Muhalefetin bugün yatığı şey, bütün alanlarda yapılan hizmetleri çarpıtmak ve maniple etmektir” dedi. 
Soruların cevaplandırılmasıyla devam eden toplantının ardından bir değerlendirme yapan AK Parti Niğde İl Başkanı Ömer Kılıç ise AK Parti Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığının düzenlendiği “Teşkilat Akademisi Türkiye Yüzyılı” Niğde Eğitim Programında katılımcıları bilgilendiren konuklara ayrı ayrı teşekkür etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.