Hava Durumu

Ağustos ayında yüzlerce şüpheli ve kaçak yakalandı !..

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Ağustos ayı içerisinde yapılan çalışmalarla ilgili veriler paylaşıldı. Çok sayıda şüphelinin yakalandığı çalışmalarda binlerce kişiye GBT sorgusu yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2022 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2022 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Ağustos ayında yüzlerce şüpheli ve kaçak yakalandı !..

ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN 178 ŞÜPHELİ YAKALANDI 
Niğde İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Ağustos ayı içerisinde yapılan çalışmalarda; 28 Hırsızlık olayı, 3 Dolandırıcılık olayı, 7 Mala Zarar Verme olayı, 1 Nitelikli Yağma olayı aydınlatıldı. Bahsi geçen suçlardan ötürü Ağustos ayı içerisinde yapılan çalışmalarda toplamda 178 şüpheli şahıs yakalandı. 
KASTEN ÖLDÜRME DE DAHİL KAÇAK 119 ŞÜPHELİ YAKALANDI 
Hakaret olayı ile ilgili 5, Kasten Öldürme olayı ile ilgili 2, Kasten Öldürmeye Teşebbüs olayı ile ilgili 1, Kasten Yaralama olayı ile ilgili 65, Şantaj olayı ile ilgili 1, Tehdit olayı ile ilgili 33 kişi başta olmak üzere, değişik suçlardan toplamda 119 şüpheli şahıs yakalandı. 
AĞUSTOS AYI İÇİNDE 130 İŞYERİ DENETLENDİ 
Umumi açık işyerleri denetiminde 130 işyeri denetlendi. Denetlemelerde eksiklikler ilgili kurumlara bildirilerek gerekli işlemlerin yapılması sağlandı. 
GBT SORGUSUNDA 52 ŞAHIS YAKALANDI 
Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan GBT sorgularında 3 bin 200 kişi sorgulandı, 52 şahıs yakalandı. 
Çalışmalar kapsamında ek olarak; 1 Ruhsatsız Av Tüfeği, 6 adet Av Tüfeği Fişeği, 1 adet Kurusıkı Tabanca, 8 adet Kurusıkı Fişeği, 1 adet Havalı Tabanca, 250 adet Havalı Tabanca Fişeği ele geçirildi. 
KAYIP 12 KİŞİ BULUNDU 
Emniyet Müdürlüğüne kayıp olarak bildirilen 12 kişi de denetim ve çalışmalar kapsamında bulundu. 
"ÇALIŞMALAR HASSASİYETLE SÜRDÜRÜLÜYOR"
Niğde İl Emniyet Müdürlüğü tarafından paylaşılan basın metninde; "İlimiz genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız hassasiyetle sürdürülmektedir." ifadeleri kullanıldı. 

Haber Murat Karakaya 
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.