Hava Durumu

Acun Ilıcalı açtı ağzını yumdu gözünü!

Acun Ilıcalı’dan eski Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere’ye zehir zemberek sözler!

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2023 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2023 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Acun Ilıcalı açtı ağzını yumdu gözünü!

Hakan Hatipoğlu, Kemal Özcanlı, Evrim Keklik ve Ayşe Yüksel'in sunumuyla gerçekleşen Survivor Panorama programına Survivor yarışmasının yapımcısı Acun Ilıcalı konuk oldu. Acun’un programda yaptığı yarışma ile ilgili detaylar dışında Nagiahan’a söyledikleri gündeme oturdu.

 ILICALI”BEN ATLETİM SURVİVORU KAZANACAĞIM DİYE BİR ŞEY YOK!”

2023 Survivor için Panorama’ya katılan Acun  oyunlarla ilglili detay verirken akıl oyunu olduğunu belirtti ve sözlerine şu şekilde devam etti”  Akıl oyunu derken olayın bir Survivor bölümü var  onun dışına çıkamayız. Ben atletim çok iyi koşuyorum Survivor’u kazanacağım diye bir şey yok. Survivor eğer koşu yarışması olsaydı biz ülkemizin en hızlı koşan insanlarını oraya götürürdük. Burası çeşitli becerileri olanların oynadığı yollarına devam etmek için avantaj sağladığı final kısmında ise izleyici 4 5 ayı değerlendirerek yaptığı  iyilikler insanları düşünmesi bunlar seyirciyi etkilyor ve  seyircinin taktir ettiği kişinin  şampiyon olduğu bir yarışma burası. Nagihan hanım buna çok bozuldu birinci olamadı diye. Nagihan hangi özelliği ile birinci olacaktı çözemedim. Nagihan benim çok sevdiğim ve konuştuğum bir insan. Ama Nagihan’ın sampiyon olacak hangi özelliği var. Yarışma koşu üzerine değil biz Nagihan’ a 400 metre koşacaksın engelde birinci olursan şampiyon olursun demedik. Ama yarışma bu değil. Yarışma seyirci ile buluşuyor seyirci yarışmacının karakterini yakalıyor.  Engel geldi 'ben bunun üstünden atlayamam' diyen hiç kazanamıyor zaten ama o mücadeleyi vermesi, savaşması   gerekiyor. Hepimizin fiziksel farkı yok mu? Sen Nagihan’ı geçemezsin zaten o zaman Nagihan mı kazanmalı? Hayır!  Oradaki konu sen zorluyor musun? Nagihan 3 galibiyet alır, sen de 2 galibiyet alırsın... Seyirci 'Bu kız Nagihan'ı yendi' der... Takdir eder, taçlandırır. Bu yarışma bu. O yüzden kimse kalkıp da 'Vay efendim performansı bu...' demesin. Performans bu işin yüzde 20'si. Seyircinin verdiği oyların hepsini ben analiz edebiliyorum. Çok güzel analiz edebiliyorum.”

Acun Ilıcalı’nın Panorama programında yaptığı konuşamın ardından Nagihan Karadere sosyal medya hesabından ‘ Panorama’ya bağlayın beni arıyorum  Acun beyi meşgul çalıyor!’ diyerek Acun Ilıcalı’yı etiketledi.

OLAY ÜZERİNE NAGİHANDAN ÜZEN HABER!

Ilıcalı'nın sözlerinin üzerine  Bilal Özcan'a konuşan Karadere  "Ben emeğime üzüldüm, kırıldım. Kendi derdime düştüm ben. Nasıl canım yanıyor anlatamam. 1 ay önce kanser olduğumu öğrendim ve herkes ekmeğimle oynuyor. Saatlerdir ağlıyorum. Hastalığımı ailem dahi bilmiyordu, yeni öğrendiler, bugün anneme söyledim. Lütfen benim için dua edin." dedi.

NAGİHAN KARADERE KİMDİR?

16 Şubat 1984 Osmaniye Kadirli ilçesinde doğdu. 2016 yılında Survivor’ da ünlüler takımında yarıştı çeyrek finalde elendi. Ardından 2018’de All Star kadrosuna katıldı ve 2. oldu . 2022 yılında ise3. Kez katıldı. Nagihan Karadere’nin Survivor’da şampiyonluğu olmadı.

2020 yılında Cemal Canseven, 2021’de İsmail Balaban,2022’de ise  Nisa Bölükbaşı şampiyon oldu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.