Hava Durumu

32 yıllık arşiv meraklılarıyla buluştu !..

Niğdeli duayen gazeteci İsmet Ünver, meslekteki 32 yıllık arşivini meraklılarıyla buluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2022 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2022 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
32 yıllık arşiv meraklılarıyla buluştu !..

"Dünden Bugüne Niğde'de Medya"

Gazetecilik mesleğinde 32. yılını kutlayan Ellibir Haber Gazetesi kurucusu İsmet Ünver adına; 12 Aralık 2022 Pazartesi günü saat 13.00'da Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi'nde etkinlik düzenlendi. 

Program kapsamında Ordu Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ahmet Fidan da konuşmacı olarak yer aldı. Dr. Fidan; "Dijital Medya Yeni Nesil Gazeteciliği ve Medya Okuryazarlığı" konulu konferansta konuşmacı olarak yeni nesil medya üzerine bilgilerini katılımcılara aktardı. 
Konferansın ardından saat 14.00'da gazeteci İsmet Ünver'in meslekteki 32 yılını anlatan gazete küpürleri sergilendi. "Dünden Bugüne Niğde'de Medya" temalı sergide ilimiz gazeteciliği üzerinde belge niteliği taşıyan küpürler meraklılarıyla buluştu. 

İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANI AVŞAR'DAN, ÜNVER'E TEŞEKKÜR 

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ziya Avşar; "Duayen Gazeteci İsmet Ünver’in, Niğde’ye ve Üniversitemize katkıları büyüktür, biz de bu katkıları görerek kendisini burada bu programla ağırlamaktan büyük onur ve mutluluk duyuyoruz" dedi.

SERGİDE MİSAFİRLERE ÜNVER EŞLİK ETTİ 

Etkinliğe bir çok misafirin yanı sıra; NÖHÜ Fakülte Dekanları, yüksekokul ve enstitü müdürlüleri, siyasilerden MHP İlçe Başkanı Abidin Koyuncu, MHP İl Sekreteri Musa Çelik, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Bünyamin Çelik, Niğde Kırmızı Et Birliği Başkanı Aliye Yılmaz da katıldı. 

Günün anısına Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu imzasıyla hazırlanan teşekkür belgesini Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü ve Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Başaran Öztürk, İsmet Ünver'e takdim etti. Yine Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Semiha Akcaozoglu bir demet çiçek takdim etti. 

NÖHÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü ve Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Başaran Öztürk, İsmet Ünver'e teşekkür belgesi takdim etti. 

Sergide yer alan bir gazete küpürü 

Medya Haber Sitesi Ailesi olarak bizler de Duayen Gazeteci İsmet Ünver'e bundan sonra ki çalışmalarında başarılar diliyoruz. 

Haber Murat Karakaya 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.