Hava Durumu

15 Temmuz Derneği'nden Rektör Uslu'ya ziyaret

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank’ın kurucuları, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Doç. Dr. Hasan Doğan ve Ayşe Arslantürk gibi değerli bilim insanlarının da Yönetim Kurulu’nda yer aldığı, 15 Temmuz Derneği, NÖHÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu’ya ziyarette bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2022 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2022 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
15 Temmuz Derneği'nden Rektör Uslu'ya ziyaret

NÖHÜ Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, 15 Temmuz’un yakın tarihimizde, milletimizi birleştiren günlerden biri olduğunu, bu günde Türk Milletinin, zincir vurulamaz özgürlüğüne ve demokrasisine sahip çıktığını aktararak 15 Temmuz’da kahramanlık destanı yazan Şehit Ömer Halisdemir’in adını taşıyan Üniversitemizin de her zaman vatan, millet ve bayrak sevdalısı yeni nesiller yetiştirmek üzere aralıksız olarak çalıştığını vurguladı.

Rektör Uslu açıklamalarının sonunda, kendisine nezaket ziyaretinde bulunan 15 Temmuz Derneği üyelerine içten teşekkürlerini sundu.

15 Temmuz Derneği üyeleri ise yaptıkları açıklamalarda, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin çok değerli bir kahramanın adını taşıdığını aktararak, buraya gerçekleştirilen ziyaretin kendileri için de çok değerli bir anlam taşıdığını söylediler.

Dernek üyeleri ayrıca, Uslu’nun kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve alaka dolayısıyla da teşekkürlerini ilettiler.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.