Hava Durumu

15 günde 247 şüpheli yakalandı 

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerince 1-15 Nisan tarihleri arasında yapılan çalışmalarda yasadışı birçok olay çözüme kavuştu, çok sayıda şüpheli de yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2023 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2023 11:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
15 günde 247 şüpheli yakalandı 

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerince 1-15 Nisan tarihleri arasında yapılan çalışmalarda detaylar belirtilmemek üzere; 

9 Hakaret Olayı, 31 Kasten Yaralama Olayı, 4 Kişilerin Huzur ve Sükûnunu Bozma Olayı, 4 Kişisel Verileri Hukuka Aykırı Olarak Ele Geçirme Olayı, 1 Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma Olayı, 2 Konut Dokunulmazlığının İhlali Olayı, 1 Taksirle Öldürme Olayı, 31 Taksirle Yaralama Olayı, 20 Tehdit Olayı, 5 Dolandırıcılık Olayı, 7 Güveni Kötüye Kullanma Olayı ve 4 Yağma(Gasp) Olayı aydınlatıldı. 
Toplam 247 şüpheli yakalandı 
Asayiş Şube ekiplerince 1-15 Nisan tarihleri arasında yapılan çalışmalarda toplamda 247 şüpheli şahsın yakalandığı, 18'inin adli mercilere mevcutlu sevk edildiği belirtildi. Adli mercilerde yapılan işlemlerin ardından sevk edilen 18 şüpheliden 9'u tutuklanarak cezaevine teslim edildi. 
Yakalama emri bulunan 25 şahıs yakalandı 
Haklarında yakalama emri bulunan 25 şahıstan 18’i cezaevine; 7 şahıs ise ifadelerinin alınması için adli mercilere teslim edildi. 
İşyerleri denetlendi
Asayiş Şube ekiplerince umuma açık işlerine yapılan denetimde 5 işyeri denetlenerek, ilgili birimlere eksiklikler bildirilip gerekli işlemlerin yapılması sağlandı. 
978 şahsın GBT sorgusu yapıldı 
GBT sorgularında araması bulunan 1 şahıs yakalandı, kayıp olarak aranan 4 şahıs da bulundu. 
Niğde İl Emniyet Müdürlüğünce paylaşılan basın metninde; 
"İlimiz genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız hassasiyetle sürdürülmektedir." ifadeleri kullanıldı. 

Haber Murat Karakaya
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.