Hava Durumu

UFO’ların Varlığı Kabul Edildi!.

NASA yetkilileri, tanımlanamayan uçan nesnelerin görüntülerini paylaşarak UFO'ların varlığını kabul etmemiz gerektiğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2023 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2023 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
UFO’ların Varlığı Kabul Edildi!.

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Ajansı'nın (NASA) ordu, akademi ve özel şirketlerin yöneticilerinden oluşan ve tanımlanamayan hava cisimlerini inceleyen kurulu, Halka açık bir toplantı düzenledi. Toplantı 4 saat sürdü.

Yapılan oturum başkent Washinton’da gerçekleştirildi. Oturumun odak noktasının genel bir rapor yayınlamadan önce 'son müzakereler' yapmak olduğu ve söz konusu raporun temmuz ayının sonunda yayınlanmasının planlandığı bildirildi. NASA, dünya genelinde sıkça karşılaştığı ancak henüz tam olarak çözemediği uçan metal kürelerin görüntülerini de paylaştı. Görüntülerin, Orta Doğu'da görev yapan bir MQ-9 Reaper İHA tarafından kaydedildi.

Panelin başkanlığını yürüten David Spergel, "Öğrendiğimizi hissettiğim şeyi bir satırda özetlemem gerekirse, yüksek kaliteli verilere ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı. Dünya dışında bir hayat olup olmadığına ilişkin soruya yanıt veren Spergel, "Artık dışarıda pek çok gezegen olduğunu biliyoruz, bu sebeple yaşam için pek çok potansiyel ortam var. Henüz Dünya'nın ötesinde yaşam keşfedemedik ama bakıyoruz." dedi. Kıdemli araştırma yetkilisi Dan Evans ise önlerinde birkaç aylık bir çalışma daha olduğunu söyleyerek panel üyelerinin göreve başladıklarından beri siber saldırılara maruz kaldıklarını belirtti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.