Hava Durumu

Ölüp tekrar dirilen kadın başından geçen o anları anlattı: Derin bir huzur hissettim

Kalp krizi geçiren ve 24 dakika boyunca kalbi duran Lauren Canaday o sırada neler yaşadığını anlattı. Lauren "Bir ışık ya da tünel görmedim ama derin bir huzur duygusuna kapıldım. Artık kesinlikle ölümden korkmuyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2023 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2023 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Ölüp tekrar dirilen kadın başından geçen o anları anlattı: Derin bir huzur hissettim

Ölüp tekrar dirilen Lauren"Geçen Şubat ayında evde ani kalp krizi geçirdim; kocam 911'i aradı ve CPR'ye başladı. Acil servis ekiplerinin beni hayata döndürmesi 24 dakika sürdü. Yoğun bakımda geçirdiğim 9 günün ardından "bilişsel olarak sağlam" ilan edildim ve MR'larda görünür bir beyin hasarım yok. Bir ışık ya da tünel görmedim ama derin bir huzur duygusuna kapıldım. Aslında stresli olduğumda bunun gerçekleştiği ofis katımdaki noktaya dönüyorum... Tuhaf ama gerçek. Hatırlanacak/anlatılacak belirgin bir şey görmesem de artık kesinlikle ölümden korkmuyorum."dedi.

"ARTIK ÖLÜM KONUSUNDA ENDİŞELENMİYORUM"

 Lauren Canaday "Yaşam ve ölüm arasında çok ince bir çizgi olduğunu hissediyorum ve arkadaşlarımla, ailemle daha fazla vakit geçirdiğim için minnettar olsam da artık ölüm konusunda endişelenmiyorum. Hayatta sıklıkla yaşanan acılardan çok daha fazla endişeleniyorum"

Ölüp tekrar dirilen kadın o anları anlattı: Derin bir huzur hissettim

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.