Hırsızlığa yönelik mücadele sürüyor !..

Mala karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda; çok sayıda yasa dışı olay aydınlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2023 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2023 12:41
https://www.medyahabersitesi.com

HIRSIZLIK VAKALARINA YÖNELİK MÜCADELE SÜRÜYOR 

Mala karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında Niğde il merkezinde çeşitli tarihlerde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda;

7 ayrı açıktan hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 6 şahıs yakalandı. Şahıslardan 1’i çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken suça konu bebek arabası, baza, üç tekerlekli motorlu bisiklet ve cep telefonu sahiplerine teslim edildi.

6 AYRI EVİ SOYDULAR  

6 ayrı evden hırsızlık olayı ile ilgili olarak da olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 7 şahıs hakkında gerekli işlemler yapıldı. Şahıslardan 3’ü çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı ve suça konu motosiklet, kombi ve diğer malzemeler sahiplerine teslim edildi.

4 İŞYERİ HIRSIZLIĞINDA 2 KİŞİ YAKALANDI 

4 ayrı işyerinden hırsızlık olayı ile ilgili olarak; olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 2 kişi yakalandı. Şüpheli şahıslardan 1’i çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanırken ve suça konu malzemeler sahiplerine teslim edildi.

İki ayrı otodan hırsızlık olayı ile ilgili olarak 1 kişi, oto hırsızlığı olayı ile ilgili olarak 2 kişi gözaltına alındı.