Diş tedavisi için başka illere gitmeye gerek kalmayacak !..

Çevre illerde olmayan kapsamlı cihazlarla diş tedavisi hizmeti başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2022 18:51
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2022 18:51
https://www.medyahabersitesi.com

İLİMİZE HAYIRLI OLSUN 

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Diş Hekimliği Fakülte Hastanesi çok kısa süre sonra diş tedavisi hizmetlerine başlayacak. 

NÖHÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu'nun duyurduğu diş hastanesinin ilk hasta kabulü de yapıldı. Rektör Uslu; diş tedavisinde kullanılan tomografi cihazları sayesinde vatandaşlarımızın çevre şehirlere gitmekten kurtulacağını belirtti. 

Büyük emekler sonucunda faaliyete geçen hastane ile hem ilimiz hem de bölgenin sağlık sistemine önemli katkılar sunulacağını belirten NÖHÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu; Diş Hekimliği Fakülte Hastanesinin çok kısa süre sonra diş tedavisi hizmetlerine başlayacağını açıkladı. 

Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu açıklamalarında “Büyük emekler sonucunda faaliyete geçen Fakültemiz ile hem Niğde'mizin hem de bölgenin sağlık sistemine önemli bir katkı sunuyoruz. Hedefimiz tam teşekküllü bir Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi'ni şehrimize kazandırmak. Fakültemizin gerek kuruluş aşamasında gerekse kurulduktan sonraki süreçlerde desteklerini esirgemeyen tüm paydaşlarımıza içten teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.