Asayiş hırsızlara aman vermiyor!..

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce yürütülen çalışmalarda hırsızlığa geçit verilmiyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2023 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2023 12:21
https://www.medyahabersitesi.com

Niğde’de çeşitli tarihlerde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili Niğde Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri hırsızlara aman vermiyor. Mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele çerçevesinde ekipler tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda:

4 ayrı ‘Oto Hırsızlığı’ olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 4 şüpheli şahıstan 3’ü çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmış, diğer şahıs hakkında ise gerekli işlemler yapılarak suça konu otomobil sahibine teslim edildi.

3 ayrı ‘Evden Hırsızlık’ olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 6 şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapılmıştır. Suça konu eşyalar sahiplerine teslim edildi.

3 ayrı ‘Açıktan Hırsızlık2 olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 4 şüpheli şahıstan 2 şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmış, diğer 2 şahıs hakkında ise gerekli işlemler yapılarak suça konu eşyalar sahiplerine teslim edildi.

2 ayrı ‘Bisiklet ve Elektrikli Bisiklet Hırsızlığı’ olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 şüpheli şahıs yakalanarak çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı. Suça konu elektrikli bisiklet ise sahibine teslim edildi.

2 ayrı ‘İşyerinden Hırsızlık’ olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılarak suça konu eşya sahibine teslim edildi.

1 adet motosiklet ise ekipler tarafından bulunarak yedi emin oto parkına çektirildi.

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada: ‘‘İlimiz genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız hassasiyetle sürdürülmektedir.’’ ifadelerine yer verildi.