Ak Parti'den Medya Haber Sitesi'ne ziyaret  

Ak Parti Niğde İl Teşkilatı, Medya Haber Sitesi'ni ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Şerife Türkeş ile görüş alış verişinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2023 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2023 14:37
https://www.medyahabersitesi.com

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’ne sayılı günler kala siyasi partiler ziyaretlerini ve çalışmalarını artırarak sürdürmeye devam ediyor. Ak Parti Niğde Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Yavuz Ergun ve Ak Parti Niğde Teşkilatı, Medya Haber Sitesi ofisini ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Şerife Türkeş’le görüş alış verişinde bulundu.

Niğde’de yoğun bir tempoda çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Milletvekili Adayı Yavuz Ergun, vatandaş ve esnaf ziyaretleri kapsamında çalışmalarına devam edeceklerini belirterek halktan teveccüh gördüklerini ifade etti.

Ziyarete, Ak Parti Niğde Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Yavuz Ergun, Ak Parti Niğde İl Başkanı Nuri Ayduğan, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Ak Parti Niğde Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Şafak, Ak Parti Niğde İl Yönetiminden Fatih Kızılkaya ve Niğde İl Genel Meclis Başkanı Nusret Teksin katıldı.